Logistic Purchaser

Voor locatie Alkmaar zijn wij op zoek naar een fulltime:

Logistic Purchaser (Global Distribution Center)

 

Als Logistic Purchaser (Global Distribution Center) zorg jij ervoor dat klantorders tijdig kunnen worden geleverd. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad in het Global Distribution Center. Je rapporteert aan de Manager Logistics.

Voor het registreren, bijhouden en evalueren van (inkoop-) orders maak je gebruik van een ERP systeem (SAP). Tevens controleer je de orderbevestigingen van voornamelijk interne leveranciers in SAP en blijf je deze monitoren voor een juiste en tijdige afhandeling. Je evalueert de instellingen en parameters in SAP en komt met voorstellen voor verbetering om zo het supply chainproces te blijven optimaliseren.

 

Naast het bijhouden van de voorraad van het Global Distribution Center om klanten tijdig te kunnen leveren, en de administratie daarvan in SAP, voer je ook de volgende taken uit:

 • Opvolgen van verzoeken voor het wijzigen van de leverdatum. Indien van toepassing de prioriteiten aanpassen in overleg met leveranciers.
 • Communiceren van prognoses met leveranciers
 • Zorgdragen voor de afwikkeling van kwaliteitsissues
 • Begeleiden van het proces indien goederen of leveranciers wijzigen
 • Evalueren van prestaties van leveranciers en productielocaties. Controleren of zij afspraken nakomen.
 • Controleren van facturen
 • Bijhouden van procesbeschrijvingen en werkinstructies
 • Rapporteren van KPI’s

 

Kandidaatprofiel

 • Bij voorkeur HBO opleiding succesvol afgerond in de richting van logistiek/inkoop
 • Uitstekende kennis van logistieke processen
 • Sterk probleemoplossend vermogen, stressbestendig, resultaatgericht, stelt de klant centraal
 • Goede beheersing van MS Office en ERP-systemen (bij voorkeur SAP)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Functieprofiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een pro-actieve, resultaatgerichte teamspeler die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt een uitstekend hands-on probleemoplossend vermogen, kan goed schakelen met verschillende partijen en hebt oog voor detail.

Het nakomen van levertijden is voor jouw de eerste prioriteit. Tevens ben jij met jouw analytische vermogen en pramatische instelling in staat om het voorraadbeheer (verder) te optimaliseren

 

Werken bij Plymovent

Bij Plymovent zijn wij waanzinnig trots op het feit dat wij een ‘Original Equipment Manufacturer’ zijn. Wij bedenken innovatieve producten en systemen voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij produceren deze in onze eigen fabrieken en verkopen onze producten wereldwijd.

Wij bieden onze klanten hoogwaardige oplossingen die las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast leveren wij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is. En dat is precies waar Plymovent al ruim 45 jaar voor staat: CLEAN AIR AT WORK.

We bieden je naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden een dynamische en pragmatische werkomgeving bij wellicht het leukste bedrijf van Alkmaar. Wij zijn een bedrijf met mooie historie en belangrijker nog, een bedrijf met een geweldige toekomst. Kom jij ons team versterken?

 

Geïnteresseerd?

Reageer dan op deze vacature en stuur je motivatie en CV naar: hr@plymovent.com.
Neem voor meer informatie contact op met Clement Booij, Manager Logistics via:

T 072-7504612.

 

Wij vinden het prettig om zelf met onze eigen kandidaten in gesprek te gaan, wij zullen daarom geen gebruik maken van externe aanbiedingen.

This website uses cookies to track your behaviour and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

*Privacy Statement