Supervisor Bedrijfsbureau

Voor onze locatie in Alkmaar zijn wij op zoek naar een full-time: 

Supervisor Bedrijfsbureau

Wat ga je doen?

In de functie van Supervisor Bedrijfsbureau heb je een centrale positie in de voorbereidende processen voor de productie in onze assemblagefabriek in Alkmaar. Je stuurt een team aan van 5 mensen en bent verantwoordelijk voor het op tijd leveren van kwalitatief hoogwaardig producten.

Met jouw team zorg je ervoor dat de materialen voor productie tijdig en in de juiste hoeveelheid voorradig zijn. Ook stuur je de productieplanning aan zodat onze klanten hun producten op tijd ontvangen. Daarnaast draag je zorg voor het onderhouden van de contacten met leveranciers en weet in nauwe samenwerking met de productie-engineer relevante productiegegevens zoals productietijden en stuklijsten correct in ons ERP-systeem (SAP) te borgen.

Heb jij ervaring in een vergelijkbare functie binnen (idealiter) een technisch bedrijf en/of heb je veel affiniteit met technische producten? Krijgt je daarnaast ook energie van het werken in een dynamische omgeving, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren! Je werkzaamheden zijn divers en bestaan naast de dagelijkse aansturing van het bedrijfsbureau uit het initiëren van en deelnemen aan verbeterprojecten rondom productie. Tevens voel je je comfortabel in onze ERP-omgeving en fungeer je als SAP key-user.

 

Kandidaatprofiel

  • Afgeronde relevante HBO opleiding
  • Vaardig in leidinggeven
  • Analytisch en oplossend vermogen
  • Assertief en doelgericht
  • Ruime ervaring met SAP
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

 

Werken bij Plymovent

Bij Plymovent zijn wij waanzinnig trots op het feit dat wij een ‘Original Equipment Manufacturer’ zijn. Wij bedenken innovatieve producten en systemen voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij produceren deze in onze eigen fabrieken en verkopen onze producten wereldwijd. Bij ons draait alles om schone lucht op de werkvloer. Schone lucht voorkomt chronische ziekten zoals diverse longaandoeningen en helpt medewerkers langduriger inzetbaar te houden. En dat is precies waar Plymovent zich al 45 jaar op voorstaat: CLEAN AIR AT WORK.

Wij bieden onze klanten hoogwaardige oplossingen die las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast leveren wij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is. Volg je het nog? Nee? Vrees niet, want als toekomstige Supervisor Bedrijfsbureau zul jij je niet inhoudelijk met deze producten bemoeien. We hopen wel dat je industrie en de dynamiek van een maakbedrijf leuk vindt.

We bieden je naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden een dynamische en pragmatische werkomgeving bij wellicht het leukste bedrijf van Alkmaar. Wij zijn een bedrijf met mooie historie en belangrijker nog, een bedrijf met een geweldige toekomst. Kom jij ons team versterken?

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie en CV naar: hr@plymovent.com. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jeroen Crezee, Manager Operations op het nummer: 072-7504600.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

This website uses cookies to track your behaviour and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

*Privacy Statement