Embedded Software Hardware Engineer

Ben jij een kei in het schrijven van software? Trek jij verantwoordelijkheid naar je toe? Werk je graag in een ambitieus team en een innovatieve omgeving? Dan zoekt onze R&D afdeling jou!

Embedded Software & Hardware Engineer (fulltime)

 

Dit vind je leuk om te doen

Je komt te werken op de R&D afdeling waar jij de specialist bent op het gebied van Electrical Engineering. Je collega’s van de productontwikkeling vragen jou om jouw unieke kennis en vakspecialisme. Jij weet hoe je hun vraag kunt vertalen naar een software oplossing waardoor je sterk bijdraagt aan de innovatieve producten van Plymovent. In je eigen werkplaats test je jouw oplossingen en blijf jij jezelf uitdagen. Programmeren is jouw passie en jij weet als geen ander de toepassing aan het eindproduct te verbinden. Trots zijn op je werk en het samenwerken met de engineers geeft jou drive en energie. Wij stemmen zaken graag met elkaar af. Wij zijn flexibel, bij ons is geen dag hetzelfde en geen uitdaging is te gek!

Bij ons ga je robuuste, industriële embedded besturingssystemen ontwikkelen, de software én de hardware. Wij vragen je om producten en oplossingen te ontwikkelen die compleet nieuw zijn, maar ook bestaande ontwerpen te verbeteren. Samen werken wij aan projecten met productontwerpers en ontwikkelaars als onderdeel van het E-team binnen de R&D-afdeling. Jij gaat meewerken aan alle stappen binnen het proces van de productontwikkeling, van het eerste idee tot een leverbaar product. Samen met externe ontwikkelpartners en onze collega’s vanuit de internationale organisatie werken wij proactief samen om tot de beste resultaten en innovaties te komen.

 

Hier herken jij jezelf in

Je weet hoe het is om op een mechanische afdeling te werken en je deinst niet terug voor uitdaging en moeilijke vraagstukken. Door jouw specialisatie en oplossingsgerichte houding ben jij diegene die graag de verantwoordelijkheid naar zich toe trekt. Jij kunt uitstekend zelfstandig werken én samenwerken. Jouw kennis is uniek en jouw ervaring laat zien dat programmeren jouw passie is.

  • Je hebt een studie Electrical Engineering op hbo of universitair niveau afgerond
  • Je hebt minimaal 5 jaar gedegen ervaring heeft met het ontwikkelen van software en hardware voor Embedded Electronica
  • Je beheerst oa. de programmeertalen Python en C++ volledig
  • Je hebt ervaring met Industrial IoT, Cloudontwikkeling en User Interfaces
  • Je bent communicatief vaardig en goed in samenwerken

 

Werken bij Plymovent

Bij Plymovent zijn wij waanzinnig trots op het feit dat wij een 'Original Equipment Manufacturer' zijn. Wat dat betekend: wij bedenken innovatieve producten en systemen voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij produceren deze in onze eigen fabrieken en verkopen onze producten wereldwijd. Bij ons draait alles om schone lucht op de werkvloer. Schone lucht voorkomt chronische ziekten zoals diverse longaandoeningen en helpt medewerkers langduriger inzetbaar te houden.

Wij bieden je naast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden ook vitaliteit: vers fruit op het werk, georganiseerde bootcamp na het werk en een eigen gym. We ontmoeten elkaar graag in de ruime kantine voor een potje tafelvoetbal, darten, koffie of lunch en op vrijdagmiddag in onze eigen kroeg. Onze open cultuur en fijne werksfeer zorgen voor saamhorigheid en verbinding en dat voel je terug in alle ketens van het bedrijf. Werken in deze pragmatische werkomgeving bij (wellicht) het leukste bedrijf van Alkmaar is meer dan het hebben van een baan. Je bent onderdeel van een groter geheel dat bijdraagt aan prachtige innovatieve producten.

In 2021 heeft Plymovent een podiumplek behaald (categorie grote bedrijven) in de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. Wij kunnen met recht zeggen dat we een van de beste en leukste bedrijven van Noord-Holland zijn!

Kom jij ons team versterken?

 

Geïnteresseerd?

Reageer dan op deze vacature en stuur je motivatie en CV naar: hr@plymovent.com.

Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Crezee, Manager Research & Development via:

T 072-7504600.

 

Wij vinden het prettig om zelf met onze eigen kandidaten in gesprek te gaan, wij zullen daarom geen gebruik maken van externe aanbiedingen.

Ce site web utilise des cookies pour suivre votre comportement et améliorer votre expérience sur le site.

Vous pouvez effacer à tout moment les cookies enregistrés dans les réglages avancés de votre navigateur.

*Privacy Statement