Technisch schrijver

Voor onze locatie in Alkmaar zijn wij op zoek naar een:

(aankomend) Technisch Schrijver

Heb jij iets met taal? Heb je oog voor detail en vormgeving? Houd jij ervan om nieuwe producten succesvol te omschrijven? Én voel jij je thuis in een informele en open cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons hoofdkwartier in Alkmaar zoeken wij een enthousiaste collega die het verhaal vertelt over onze innovatieve producten.

Als technisch schrijver ontwikkel je productdocumentatie die bijdraagt aan het succes van onze innovatieve producten. Je bent onderdeel van het product management team en je werkt samen met de productontwikkelaars en productmanagers om duidelijk leesbare en begrijpelijke documentatie te maken. Technisch Engels vertaal jij naar begrijpelijke taal en je verzorgt de presentatie/vormgeving. Tech hoef je niet te zijn, dat leren we jou!

Je schrijft en illustreert onder andere installatie- en gebruikershandleidingen voor industriële producten. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkelfase om de innovatie te vertalen naar een document. Daarnaast beheer en onderhoud je bestaande documentatie en verzorg je de beschikbaarheid in verschillende talen. Uiteraard beschikken wij over programma’s die je kunt gebruiken om te schrijven, vertalen en te illustreren; van InDesign, SolidWorks tot Composer. Ken je deze programma’s nog niet, geen probleem dit leer je on the job.

De afdeling Product Management staat in het hart van het bedrijf. Deze afdeling is de schakel tussen marktontwikkelingen en klantsegmenten én de interne R&D activiteiten en productportfolio ontwikkeling. Een dynamische club met mooie en leuke uitdagingen waar je snel de informele en prettige sfeer voelt. Door de korte lijnen en open werksfeer ben je bij alle processen nauw betrokken. Je wordt ingewerkt door een collega en verder leer je by doing

 

Hier herken je jezelf in

  • Je bent punctueel, kritisch en werkt netjes
  • Aandacht en oog voor details en presentatie
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Gevoel voor taal en schrijven
  • Enthousiasme en lerend vermogen
  • MBO met werkervaring of HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar, flexibel in werktijden
  • Een pré wanneer jij: kennis hebt van STE, ervaring hebt met Adobe InDesign, Adobe Illustrator en SolidWorks Composer en werkervaring hebt in technical writing met documentatiesoftware
  • LET OP: we zoeken voornamelijk naar een match op persoon met de juiste drive!

 

Werken bij Plymovent

Bij Plymovent zijn wij waanzinnig trots op het feit dat wij een 'Original Equipment Manufacturer' zijn. Wat dat betekend: wij bedenken innovatieve producten en systemen voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij produceren deze in onze eigen fabrieken en verkopen onze producten wereldwijd. Bij ons draait alles om schone lucht op de werkvloer. Schone lucht voorkomt chronische ziekten zoals diverse longaandoeningen en helpt medewerkers langduriger inzetbaar te houden.

 

Werken bij Plymovent

Wij bieden je naast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden ook vitaliteit: vers fruit op het werk, georganiseerde bootcamp na het werk en een eigen gym. We ontmoeten elkaar graag in de ruime kantine voor een potje tafelvoetbal, darten, koffie of lunch en op vrijdagmiddag in onze eigen kroeg. Onze open cultuur en fijne werksfeer zorgen voor saamhorigheid en verbinding en dat voel je terug in alle ketens van het bedrijf. Werken in deze pragmatische werkomgeving bij (wellicht) het leukste bedrijf van Alkmaar is meer dan het hebben van een baan. Je bent onderdeel van een groter geheel dat bijdraagt aan prachtige innovatieve producten.

In 2021 heeft Plymovent een podiumplek behaald (categorie grote bedrijven) in de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. Wij kunnen met recht zeggen dat we een van de beste en leukste bedrijven van Noord-Holland zijn!

Kom jij ons team versterken?

 

Geïnteresseerd?

Reageer dan op deze vacature en stuur je motivatie en CV naar: hr@plymovent.com.
Neem voor meer informatie contact op met Michel Ligthart, Product Manager IP via 06-53760309.

 

Wij vinden het prettig om zelf met onze eigen kandidaten in gesprek te gaan, wij zullen daarom geen gebruik maken van externe aanbiedingen.

 

Ce site web utilise des cookies pour suivre votre comportement et améliorer votre expérience sur le site.

Vous pouvez effacer à tout moment les cookies enregistrés dans les réglages avancés de votre navigateur.

*Privacy Statement