Stagiaire Marketing & Communicatie

Meeloop stagiair(e) Marketing & Communicatie

Periode: vanaf Februari 2023
Opleidingsniveau: MBO, leerjaar 2 of 3

Wij zijn per Februari 2023 op zoek naar een meeloop stagiair(e) die onze marketing afdeling gaat ondersteunen. De focus van deze meeloopstage zal liggen op onze online activiteiten met name op het ondersteunen van een nieuwe website. Ben jij op zoek naar een uitdagende MBO meeloopstage? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van ons marketing team (4 personen) en je gaat meelopen met de dagelijkse werkzaamheden van deze afdeling. Op dit moment werkt het gehele marketing team hard aan de lancering van de nieuwe website welke medio December 2022 live zal gaan. De focus van deze meeloopstage per Februari 2023 zal met name liggen op het ondersteunen van het live krijgen van onze nieuwe website. Hierbij moet je denken aan het overzetten van data (9 talen) en ondersteuning bieden bij het schrijven van content. Ook horen we graag je mening over lay-out, visuals, etc!

Wie zoeken we?

Deze meeloopstage is perfect voor jou als je:
- een MBO- opleiding volgt in de richting van  Communicatie/Marketing/BusinessStudies/International Business of vergelijkbare opleiding.
- accuraat bent en graag werkt in een teamverband.
- proactief bent; je zoekt actief samenwerking met collega’s.
- beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en graag in een internationale omgeving werkt.

Stage bij Plymovent

Bij Plymovent zijn wij enorm trots op het feit dat wij een ‘Original Equipment Manufacturer’ zijn. Wij bedenken innovatieve producten en systemen voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij produceren deze in onze eigen fabrieken en verkopen onze producten wereldwijd. Bij ons draait alles om schone lucht op de werkvloer. Schone lucht voorkomt chronische ziekten zoals diverse longaandoeningen en helpt medewerkers langduriger inzetbaar te houden. En dat is precies waar Plymovent al ruim 45 jaar voor staat: CLEAN AIR AT WORK.

Geïnteresseerd?

Ben jij de stagiair(e) die onze marketingafdeling komt ondersteunen en graag ervaring wil opdoen in een internationaal bedrijf? Laat het ons weten en stuur je motivatie en CV naar hr@plymovent.com.

Neem voor meer informatie over de stage contact op met de Marketing Manager Anita Adams
(via anita.adams@plymovent.com).

This website uses cookies to track your behaviour and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

*Privacy Statement